Træning info

STREETBALL COMMUNITY

Kom og vær med til at dyrke Streetbasket i Pakhus 77 i er et fællesskab hvor der er plads til alle som gerne vil spille. Der er forskel på niveau – drive og personlighed men sådan er det også på gaden og i skolegården – SIKA er et godt sted at være for alle bballers Der er to muligheder for at komme med i SIKA Streetball Community:

Bevægebanden

Bevægebanden giver børnene rig mulighed for at opleve glæden ved bevægelse og leg i et trygt miljø hvor fokus er på den gode oplevelse og et godt sted at være med. Børnene udfordres motorisk samtidigt med at kammeratskabet har god plads til at gro.

Tirsdag kl 16.00 – 16.50 
Start: d.9.01.2024 – Afslutning: d.19.3.2024

Multisport voksne

Multisport er en ny måde at dyrke motion på. Træningen er bygget op omkring formålet at dyrke alsidige idrætsformer. Der prøves nyt og det kræver bare at man er klar på at kaste sig ud i det og være med. Multisport handler om at være aktiv, få pulsen op og ikke mindst være i et godt aktivt motionsfællesskab. 

Der bliver mulighed for at prøve mange forskellige idrætsgrene og motionsformer(spikeball, floorball, fodbold, basketball, stikbold, høvdingebold, funktionel træning, og meget mere – kun fantasien sætter grænser). Man skal ikke være ekspert i noget – bare man har lyst til at motionere og have det sjovt sammen med andre voksne, så er man velkommen.

Tirsdag kl 20.00 – 21.30 
Start: 8.4.2024 – Afslutning: 18.6.

Legebanden

Legebanden giver børn og voksne mulighed for at opleve glæden ved bevægelse og leg – SAMMEN. Vi laver en blanding af sociale lege, fri leg og boldspil. Det sociale er i fokus og der skal være plads og mulighed for at dyrke relationer, hver gang vi mødes. Legebanden styrker børnenes motoriske grundudvikling ved at vi leger og øver os på forskellige måder. Vi tager udgangspunkt i gruppen og lytter til ønsker og ser på behov. Vi skaber rammen, så der kan dannes tryghed ved relationer til andre børn og voksne. Fokus på at kammeratskabet har god plads til at gro. 

Børnene udfordres med alsidige bevægelsesformer og lege samtidigt med at der øves i at blive bedre og at turde øve sig også i det, der er svært. Det er også begyndelsen på at tage imod kollektive beskeder og lære fælles spilleregler i gymnastiksalen og i legen. Der vil være god plads til input hvis der er voksne som gerne vil have en mere aktiv part og involvering i legebanden. Vi gør det sammen i SIKA legebanden.

Mandag kl 16.00 – 17.00 
Start: d.08.04.2024 – Afslutning: d.17.6.2024

Kontakt SIKA idag!

Dine spørgsmål er vigtigt for SIKA. Kommunikation fremmer samarbejde og udvikling. Hold en pæn tone. Tak fra SIKA

da_DKDanish