HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser hos sikaarhus

Generelle oplysninger

Stenbroens Idrætsklub Aarhus

Knudrisgade 24, st
8000 Aarhus C

Email: sikaarhus@gmail.com

CVR nr.: 42290416

Priser

Hos Stenbroens Idrætsklub Aarhus er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Stenbroens Idrætsklub Aarhus modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Leveringstiden for din ordre er 1-4 hverdage

Stenbroens Idrætsklub Aarhus tilstræber at afsende orderen hurtigst mulig. For visse varer og special ordrer, kan der forventes en leveringstid på op til 14 dage, Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen bliver beregnet ud fra vægten. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med Post Nord eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da sikaarhus@gmail.com

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering og ualmindelig betjening af produktet.

Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger

Ved reklamation oplys ordrenummeret, beskriv fejlen/skaden og send et billed af fejlen til e-mailen: sikaarhus@gmail.com.

Varen sendes til:

Stenbroens Idrætsklub Aarhus

Knudrisgade 24, st
8000 Aarhus C

sikaarhus@gmail.com

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, dvs at du har 14 dage fra modtagelsen af din vare, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Fra vi har modtaget fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere varen..

Returneringsomkostninger skal du selv afholde

Meddelelsen skal gives pr. mail på sikaarhus@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at gør brug af din fortrydelsesret, skal du udfylde, den medsendte, returseddel og sende den retur sammen med varen til:

Varen sendes til:

Stenbroens Idrætsklub Aarhus

Knudrisgade 24, st
8000 Aarhus C

Email: sikaarhus@gmail.com

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

– Varer, hvor plomberingen er brudt.

– Special lavet varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer og ønsker eller som har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Du skal sende din ordre retur senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Udfyld retursedlen og send med når du sender varen retur. Retursedlen modtog du sammen med din varer du fik leveret. Ellers kan du downloade den her.

Du hæfter selv for udgifter i forbindelse med returnering af varer samt i forbindelse med afprøvning og ombytning af en varer. Det er muligt at købe en returlabel via vores returportal på webshoppen eller klik på linket her: LINK (Returpotal)

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Det er dig, der hæfter,hvis der opstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, dette afhænger af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, vil det medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til: 

Stenbroens Idrætsklub Aarhus

Knudrisgade 24, st
8000 Aarhus C

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til vores adresse

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Stenbroens Idrætsklub Aarhus. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, skal du kontakte Terapiuniverset på e-mail: sikaarhus@gmail.com

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: sikaarhus@gmail.com

da_DKDanish