Legebanden info

Hvornår

Mandag kl 16.00 – 17.00
Første træning d.08.04.2024 – Afslutning d.17.6.2024.

Hvor

Nørre Boulevard idrætscenter.
Nørre Boulevard 1, 8000 Aarhus C.

Hvem kan være med?

Piger og drenge på 3 til 5 år. 

Alle børn skal følges med en forældre – bedsteforældre eller en søskende på minimum 15 år. Både barn og ledsager er aktive i legebanden.

Instruktør er Anders Bjerre Pedersen med god hjælp fra Toke Vibel(far til Erik). Alle er velkomne til at præge og påvirke indholdet i Legebanden. 

Beskrivelse

Legebanden giver børn og voksne mulighed for at opleve glæden ved bevægelse og leg – SAMMEN. 

Vi laver en blanding af sociale lege, fri leg og boldspil. Det sociale er i fokus og der skal være plads og mulighed for at dyrke relationer, hver gang vi mødes.

Legebanden styrker børnenes motoriske grundudvikling ved at vi leger og øver os på forskellige måder. Vi tager udgangspunkt i gruppen og lytter til ønsker og ser på behov. Vi skaber rammen, så der kan dannes tryghed ved relationer til andre børn og voksne. Fokus på at kammeratskabet har god plads til at gro. Børnene udfordres med alsidige bevægelsesformer og lege samtidigt med at der øves i at blive bedre og at turde øve sig også i det, der er svært.

Det er også begyndelsen på at tage imod kollektive beskeder og lære fælles spilleregler i gymnastiksalen og i legen. 

Der vil være god plads til input hvis der er voksne som gerne vil have en mere aktiv part og involvering i legebanden. Vi gør det sammen i SIKA legebanden.

Tilmeld dit barn her eller kontakt SIKA via vores kontaktformular for eventuelle spørgsmål.

Praktisk info

  • Husk indesko og drikkedunk. 
  • Nogle børn kan have brug for en ekstra snack under aktivitet, som I gerne må være opmærksom på.
  • Mulighed for prøvetræning – skriv i kontaktformularen. 
  • Der er mulighed for at benytte fritidspas i tilfælde af barnet har et. Du skal betale for holdet og derefter refunderes beløbet. Vi har i den forbindelse behov for barnets fritidspasnummer, som mailes til sikaarhus@gmail.com med barnets navn og hold.
da_DKDanish